Rabo ClupSupport Actie             

Broma’s Palet mag dit jaar weer meedoen met Rabo Clubsupport actie. Je hebt daarmee een kans onze vereniging financieel te steunen.

 

Wat is de Rabo Clubsupport?

De Rabobank stelt een deel van de winst beschikbaar voor het lokale verenigingsleven. Leden van Rabobank De Langstraat kunnen 3 stemmen uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen.

Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Je mag 3 stemmen verdelen maar op iedere vereniging of club maar 1 stem. Dat is anders dan vorige jaren.

 

Hoe werkt het stemmen precies?

Met een betaalrekening van de Rabobank mag je lid worden en met een ‘en/of rekening’ mogen beiden rekeninghouders lid worden van de Rabobank. De leden van de Rabobank die twaalf jaar of ouder zijn ontvangen vlak voor de stemperiode een brief met een unieke persoonlijke code waarmee je kan stemmen of je ontvangt bij je Rabo-app een bericht dat je kan stemmen.

 

Hoe wordt je lid?

Let op: alleen leden van Rabobank De Langstraat mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/leden. Kom je er niet uit vraag hulp binnen je familie of bel met de Rabobank op telefoonnummer 088-7226600 dan helpen zij je met lid te worden. Maar liever hebben ze dat je het online doet in verband met veiligheid.


Wanneer is de stemperiode?

De stemperiode loopt van maandag 4 september tot dinsdag 26 september.

Houdt je digitale berichten van de Rabobank in de gaten. Ben je lid en heb je geen code van de Rabobank ontvangen, neem dan contact op met de bank het is jammer je stem verloren te laten gaan.

Deze informatie komt ook op de site te staan en op het bord te hangen. Je mag natuurlijk altijd deze brief laten lezen aan familie en vrienden, zeker als je zelf geen Raborekening hebt. Mogelijk hebben ze interesse om lid te worden van de Rabobank en de Broma’s Palet te steunen.

 

Het is misschien niet voor iedereen duidelijk hoe je digitaal moet stemmen.

1.       Ga naar de Rabobank app of open de Rabosite op je pc.

2.       In de app ga je naar SERVICE rechtsonder in het scherm en als je nog niet gestemd hebt zie je 3 cirkels in het    midden van de pagina. Kies voor de cirkel met RABOCLUB SUPPORT. Klik hierop en je ziet de lijst met               deelnemers. Je mag op elke vereniging of club maar 1 stem uitbrengen.

3.       Op je pc of laptop gaat het ook zo maar dan staat de SERVICE-knop linksboven. Succes.BEZETTING DAGDELEN

Heeft u interesse lid te worden van Broma's Palet. U ziet hieronder de beschikbare dagdelen.

maandagmiddag is nog  plaats
maandagavond is nog plaats
dinsdagmiddag is nog plaats
dinsdagavond is vol
woensdagmiddag is nog plaats
woensdagavond is vol
donderdagmiddag is nog plaats
donderdagavond is nog plaats
vrijdagochtend vol