Ingezonden nieuwsbericht


Wandelen jullie mee? In teamverband!

Bewegen is gezond! Wandelen in de nacht is avontuurlijk! Wandelen samen in een team is gezellig! Wandelen in estafette houd je vol! Wandelen voor een goed doel geeft voldoening!

Elke reden is een goede motivatie om met ons mee te wandelen.

Samen 15 uur Wandelen-voor-Anderen, van zaterdag 22 april 21.00 uur tot zondag 23 april 12.00 uur. De opbrengst is volledig bestemd om mensen die te maken hebben met kanker een betere mogelijkheid te bieden op psychosociale steun. Voor deze steun, waar zoveel behoefte aan is, zijn er 2 IPSO centra in onze regio, Tilburg en Waalwijk. In Tilburg en Waalwijk kunnen lotgenoten en hun partners een beroep doen op de ervaring en kennis van de inloophuizen om verhalen te delen, meedoen met workshops, massages, yoga, thema-avonden, etc. Jullie steun is daarbij hard nodig. Om lotgenoten en centra, maar vooral ook lotgenoten onderling, dichter bij elkaar te brengen en de centra meer financiƫle mogelijkheden te bieden het belangrijke werk/verbinden voort te zetten.

Wij, Stichting Inzet Loont, organiseren deze wandelestafette dit jaar samen met de organisatie van de 34ste editie Nacht van Loon. Daarvoor nodigen wij jullie uit om als team, van 10-15 personen, in te schrijven via onze site www.inzetloont.nl. voor meer informatie en de inschrijf button. De inschrijving kan het best worden gedaan door jullie zelfgekozen teamcaptain voor het gehele team. De team captain nodigen wij medio maart uit voor verdere informatie.

Voor het team geldt geen inschrijfgeld, maar we dagen jullie uit om door eigen (sponsor)acties een mooi (sponsor) bedrag in te zamelen. Elk team bieden wij een kraam om samen de 15 uur op een gezellige manier door te brengen en eventueel last-minute sponsoring te realiseren. De estafette vorm is er namelijk op gericht dat er steeds minimaal 2 leden van de groep 2-3 uur wandelen. En toeschouwers langs de route zijn ook van harte welkom, wat de gezelligheid natuurlijk vergroot.

Dus: daag elkaar uit; vorm een team; zorg dat je erbij bent!

In eerste instantie vragen wij aan de initiatiefnemer of de gekozen team captain zich in te schrijven. Uiterlijk medio maart nodigen wij hem/haar dan graag uit voor meer informatie.

Heb je nog verdere vragen, meld je dan bij bart@inzetloont.nl

 

Frank Tabbers

Voorzitter Stichting Inzet Loont (KvK 86255304)


BEZETTING DAGDELEN

Heeft u interesse lid te worden van Broma's Palet. U ziet hieronder de beschikbare dagdelen.

maandagmiddag is nog  plaats
maandagavond is nog plaats
dinsdagmiddag is nog plaats
dinsdagavond is vol
woensdagmiddag is nog plaats
woensdagavond is vol
donderdagmiddag is nog plaats
donderdagavond is nog plaats
vrijdagochtend vol