NIEUWS

Broma's Palet doet mee met Rabo Clubsupport

Broma’s Palet mag dit jaar weer meedoen met Rabo Clubsupport. Je hebt daarmee een kans onze vereniging financieel te steunen. Aan het oplopend bedrag van de laatste jaren is te zien dat jullie dit ook massaal doen, chapeau!

Vorig jaar heeft de actie € 903,- opgeleverd. Dit bedrag wilden we bijleggen bij de kosten voor de bus van het uitstapje maar dat gaat niet door vanwege de Coronacrisis. We hebben een deel moeten gebruiken voor het coronaproof maken van het atelier. Maar het restant blijft zeker in kas voor het volgende uitstapje en dit jaar hebben we weer dit doel opgegeven.

 

Wat is de Rabo Clubsupport?

De Rabobank stelt een deel van de winst beschikbaar voor het lokale verenigingsleven. Leden van Rabobank De Langstraat kunnen hun 5 stemmen uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting. Je mag van die 5 stemmen max. 2 stemmen aan één vereniging of stichting geven.

 

Hoe werkt het stemmen precies?

Met een betaalrekening van de Rabobank mag je lid worden en met een ‘en/of rekening’ mogen beiden rekeninghouders lid worden van de bank. De leden van de Rabobank die twaalf jaar of ouder zijn ontvangen vlak voor de stemperiode een brief met een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen stemmen. De link om te stemmen staat in de brief.

 

Hoe wordt je lid?

Let op: alleen leden van Rabobank De Langstraat mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/leden of ga naar een Rabobankkantoor in de Gemeenten Heusden, Loon op Zand, Waalwijk en alle plaatsen die onder deze gemeenten vallen dan helpen zij je lid te worden.


Wanneer is de stemperiode?

De stemperiode loop van maandag 5 oktober en loopt tot en met zondag 25 oktober 2020.

Ben je lid en heb je geen code van de Rabobank ontvangen, neem dan contact op met de bank het is jammer je stem verloren te laten gaan.

Deze informatie komt ook op het bord te hangen. Je mag natuurlijk altijd deze brief laten lezen aan familie en vrienden, zeker als je zelf geen Raborekening hebt. Mogelijk hebben ze interesse om lid te worden van de Rabobank en de Broma’s Palet te steunen.We zijn weer begonnen!

Na weken verplichte sluiting en van voorbereiding ons atelier coronaproof te maken, zijn we deze week begonnen met schilderen. Het is erg wennen aan alle regels die hiermee gepaard gaan maar iedereen doet zijn best en is blij weer creatief bezig te kunnen zijn. Onze dank gaat uit naar de technische commissie en Cees die voor een goede ventilatie in ons atelier hebben gezorgd aan de Grotestraat hal 401. Het zijn echt kanjer van goud.

Bestuur Broma's Palet 


Bezetting dagdelen

Heeft u interesse lid te worden van Broma's Palet. U ziet hieronder de beschikbare dagdelen.

maandagmiddag is vol
maandagavond is nog plaats
dinsdagmiddag is nog plaats
dinsdagavond is vol
woensdagmiddag is nog plaats
woensdagavond is plaats
donderdagmiddag is nog plaats
donderdagavond is nog plaats
vrijdagochtend is nog plaats